Meddelelser - Sommerhuset Klydevej 9


Sommerhuset Klydevej 9 | Vis gæstebogen | Skriv meddelelse

Antal meddelelser: 6
Kommentar:
Vi fik omsider taget os sammen til at gøre den indvendige del af renoveringen i 2014 færdig.

Det tog 14 dage i maj-juni 2017 og omfattede vinduekarme og indfatninger for alle vinduer samt - ikke mindst - færdiggørelse af udestuen med profilbrædder på væggene, indfatning omkring dør og vindue samt et utal af lister langs loft og gulv.

Der mangler nu kun et maling af det hele - samt et gulvtæppe i udestuen. Og det kommer nok også en skønne dag.


Modtaget: Juni 12, 2017
Slet denne meddelelse Besvar meddelelsen Vis IP adresse
Kommentar:

Private meddelelse. Klik for at vise den.Modtaget: Januar 10, 2015
Slet denne meddelelse Besvar meddelelsen Vis IP adresse
Kommentar:
Vi er i snart længere tid blevet kraftigt opfordret til at fælde træerne på vores grund. Begrundelsen for opfordringen om at fælde træerne er, at det påstås, at træerne er til væsentlig gene for udsigten mod Kalundborg fjord fra enkelte af sommerhusene. Ingen af de personer, der har henvendt sig til os, har ulejligedes sig med at dokumentere, hvad de forstår ved væsentlig gene. Med andre ord hvor mange procent af deres vandudsigt, der forhindres af vores træer. Vi er ikke engang sikre på, at det faktisk er vores træer, der står i vejen for udsigten.

Efter min opfattelse bør en anmodning om træfældning ledsages af fotografier af udsigten fra de ejendomme, hvor man mener, at udsigten forhindres i væsentlig grad. Fotografierne bør forsynes med tydelig angivelse (pile) af placeringen af vores træer, så det er muligt, at danne sig et indtryk af, om genen virkelig er væsentlig.

Med til billedet hører, at træerne udgør en væsentlig del af vores egen udsigt mod nord. Man bør vel derfor også tage stilling til, om udsigt mod syd skal vægtes højere end udsigt mod nord. De træer sagen drejer sig om, er vel 30-40 år gamle og stod der altså, da de generede personer købte deres sommerhus.

Når/hvis det kan påvises, at genen virkelig er væsentlig, er det næste punkt hvem, der bør betale for fældning, oprydning og genplantning. Umiddelbart vil jeg mene at den, der ønsker træerne fældet også betaler for fældningen. Skal et professionelt firma klare fældningen mv. vil jeg mene, at beløbet vil andrage adskillige tusinde kroner, som det vil være mest rimeligt at den, der høster fordelen ved fældningen også betaler udgifterne. Men så væsentlig er genen formentlig ikke for de generede. Vi har fået et løfte om et symbolsk bidrag på kr. 500 til dækning af udgifterne, et beløb, der langtfra dækker udgiften.

Så vores indstilling er stadig, at vi ønsker at glæde os over vores træer også i fremtiden og at det ikke er et problem, at spadsere de 100-200 meter til Hellesvej, hvor der er fri udsigt til vandet.


Modtaget: November 8, 2014
Slet denne meddelelse Besvar meddelelsen Vis IP adresse
Kommentar:
Så er sommerhuset helt færdigt udvendig. Nina og jeg har tilbragt de to sidste besøg med at male både sommerhus og gæstehytte. Og er ret tilfredse med os selv - og med resultatet.

Lotte, Tonni, Mads og Emma har lagt billet ind på huset fra den 4. juli og en lille uge frem.

Derefter har Morten, Sofie, Ella og Louie reserveret 14 dage fra den 10. juli.

Jeg opdaterer hjemmesiden i nærmeste fremtid med nye billeder af hus og grund - og kommentarer.

God ferie alle sammen...

Kærlig hilsen

Nina og Søren


Modtaget: Juni 18, 2014
Slet denne meddelelse Besvar meddelelsen Vis IP adresseKommentar:
Sommerhuset er nu klar til brug efter den gennemgribende renovering i vinter. Der mangler stadig en del arbejde indvendigt; men huset kan sagtens bruges.

Har du lyst til at låne det, så ring (3616 2259) eller skriv (swr@seqtools.dk) og hør om huset er ledigt.

Søren og Nina


Modtaget: Maj 15, 2014
Slet denne meddelelse Besvar meddelelsen Vis IP adresse
Kommentar:
Sommerhuset er optaget i følgende perioder:

Tirsdag den 2. august - Søndag 14. august (Nina & Søren)
Onsdag den 31. august - Mandag den 5. september (Eva & Jens)

Husk at aflyse din reservation hvis du ikke skal bruge den.


Modtaget: Juli 17, 2011
Slet denne meddelelse Besvar meddelelsen Vis IP adresse
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts