Helles Klint på Røsnæs

Sommerhuset

Sommerhuset på Klydevej 9 er ikke just noget palads, men et ældre hus fra 1974. I de 12-13 år vi har ejet huset, har det imidlertid været til stor glæde for os som en velkommen retræte fra storbyen og arbejdet.

Dér må man lægge fødderne op i sofaen (gælder også hunde) og kan bruge en hel dag på en spændende kriminalroman, uden at få dårlig samvittighed over alt det, man egentlig skulle have nået. I de senere år er der sket nogle afgørende forbedringer i huset: Man kan nu se Canal Digital og streame NetFlix med Chromecast, der er internetforbindelse og telefon samt et moderniseret køkken med opvaskemaskine. Der er også - primært af hensyn til folk med børn - installeret en vaskemaskine i badeværelset.

I begyndelsen af 2014 blev sommerhuset gennemgribende renoveret udvendig og fremstår nu som så godt som nyt: Nyt tag og skorsten, nymalede ydervægge og store terrasser. Også annekset er blevet opdateret: Hele det gamle skur blev fjernet og et nyt bygget. Senest er der tilføjet et nyt brændeskur/plæneklippergarage.

Af indvendige arbejder mangler i dag (juni 2017) kun maling af vægge, lofter og inddækninger omkring vinduerne. Og det kommer nok også til en skønne dag.

Se billeder af:
Arbejdet med den udvendige istandsættelse i 2014
Arbejdet med den indvendige istandsættelse tre år senere
Billeder af sommerhuset udvendig
Billeder af sommerhusets indretning (protected)
Sidst redigeret den 30-10-2020 12:10:28

Antal besøg siden oktober 2014 =

web statistics